Camerabewaking en toegangscontrole

Camerabewaking en toegangscontrole

Camerabewaking

De systemen die we installeren werken met IP-videoservers. Een IP-videoserver laat toe elke camera via een andere locatie, zoals via een computer of smartphone, te bekijken. Bijkomende software laat toe live-beelden te beheren en het opgenomen beeldmateriaal op basis van verschillende parameters eenvoudig en snel op te zoeken.

Plug & play

Eenvoudige installatie van randapparatuur of hardware. Er kunnen IP-camera's toegevoegd worden.

Eigen netwerk

Er wordt een eigen netwerk gecreëerd om conflicten met ander netwerkverkeer uit te sluiten.

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen winnen met de dag aan belangrijkheid in het bedrijfsleven. Het is belangrijk dat de toegangscontrole gemakkelijk is, hardware heeft waarop je kan rekenen en een degelijke software heeft om het geheel te combineren.

AB-Matic gebruikt daarom universele software waardoor de hardware-fabrikant onafhankelijk blijft. De hardware-apparatuur wordt via IP geconnecteerd in een eigen netwerk. Hierdoor kan je de toegangscontrole beheren op verschillende locaties en de informatie beheren en controleren door beveiligde inloggegevens.

Voor een goed toegangscontrolesysteem is het essentieel dat de informatie in de gewenste vorm als rapport kan weergegeven. Met een eenvoudige export kan op een snelle manier de loonverwerking afgestemd worden op de toegangscontrole.

Samenwerken met
AB-Matic

Bent u een professional op vlak van automatiseringen en toegangstechnieken? Word klant van AB-Matic en geniet van verschillende voordelen!

Klant worden

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heeft u een vraag over AB-Matic of wilt u meer weten over hoe u klant kan worden?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij adviseren u en helpen u waar nodig.